Perintä Turussa ja digitaalisena palveluna verkossa | BRANG Oy

Saatavien perintä vaatii ammattitaitoa

Me BRANGilla ymmärrämme, että talous saattaa joutua ajoittain ahtaalle ja silloin laskujen maksaminen ajallaan voi olla haastavaa. Jouston tarjoaminen maksuaikatauluissa saattaa puolestaan tuoda haasteita yrityksille. Kun yritys ulkoistaa perintäpalvelut meille kokonaan, huolehtii BRANG kaikista perintätoimenpiteistä sekä on tarvittaessa loppuasiakkaan tukena muun muassa uuden maksusuunnitelman sopimisessa.

Täyden palvelun perintää Turussa ja verkkopalvelun kautta

BRANGin filosofiaan kuuluu tarjota ystävällistä, asiantuntevaa ja tehokasta palvelua niin yrityksille kuin niiden asiakkaille. Toimimme lain ja hyvän perintätavan mukaisesti. Tavoitteenamme on tukea asiakkaidemme liiketoimintaa muun muassa saatavien kiertoa nopeuttamalla sekä luottotappioita vähentämällä. Tästä syystä olemme suunnitelleet tarjoamamme perintäpalvelut aidosti vetovoimaiseksi, yritysten arkea helpottavaksi kokonaisuudeksi.

Perintäpalvelumme sisältää:

  • Vapaaehtoinen perintä
  • Oikeudellinen perintä
  • Jälkiperintä ja ulosmittauspyynnön lähettäminen ulosottoon

 

Mietityttääkö perintä? Kysy lisää: kerromme mielellämme, millaista palvelua BRANG voi tarjota. Perintäpalveluita koskevat yhteydenotot voi lähettää myynti@brang.fi!

Mona Haataja, CEO
Puh. 0500 711 619
mona.haataja(a)brang.fi

Arto Kallio, Business Director
Puh. 050 300 4417
arto.kallio(a)brang.fi

BRANG Online

Etsiikö yrityksesi laskutus- tai perintäpalvelua?

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.