Sähköinen laskutus ja saatavienhallinta yrityksille - BRANG Oy

Sähköinen laskutus ja saatavienhallinta yrityksille

BRANG on kotimainen laskutus- ja perintätoimisto, joka tarjoaa räätälöityjä saatavienhallinnan ratkaisuja PK-sektorin yrityksille.

BRANG järjesti yhteistyössä Turku Science Parkin kanssa webinaarin. Otimme webinaarin materiaalin talteen ja muokkasimme siitä oman oppaan, jonka tarkoitus on antaa yrittäjälle perustietoa sähköisestä laskutuksesta, saatavienhallinnasta sekä perinnästä. Lataa ilmainen ja helposti luettava saatavienhallinnan opas, ja tutustu miten juuri sinun yrityksesi voisi hyötyä nykyaikaisesta laskutuksesta ja samalla parantaa saatavienhallintaan liittyviä prosesseja, jotka tuo yritykselle voimakkaampaa kassavirtaa!

Yrityksen tulisi laatia selvät pelisäännöt laskusaatavien kotiuttamista varten. Hyvin hoidettu saatavienhallinta parantaa asiakaskokemusta ja tuo yritykselle varmuutta toimintaan. Se myös vähentää vältettävissä olevia luottotappioita.

Haluatko lisätietoa palveluistamme? Ota yhteyttä myynti@brang.fi niin otamme sinuun yhteyttä 48 tunnin sisällä! Löydät myös myynnin yhteystiedot täältä.

Tilaa opas

Tilaa oppaamme täyttämällä tietosi oheiseen lomakkeeseen. Saat oppaan latauslinkin sähköpostiisi.

Opas - Sähköinen laskutus ja saatavienhallinta yrittäjille

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.