Laskutuksen opas yrittäjälle - BRANG Oy

Laskutuksen opas yrittäjälle

BRANG on kotimainen laskun elinkaaripalvelu, joka tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja PK-sektorin yrityksille.

BRANGin laskutuksen opas yrittäjille on tarkoitus antaa jokapäiväisiä neuvoja yrityksen laskutukseen ja perintään liittyen. Lataa ilmainen ja helposti luettava laskutuksen opas, ja tutustu miten juuri sinun yrityksesi voisi modernisoida laskutukseen liittyviä prosesseja ja parantaa yrityksen kassavirtaa!

Hyvin hoidettu kassa on yrityksen ja yrittäjän voimavara, joka antaa lisää mahdollisuuksia ja neuvotteluvaraa. Vältyt varmemmin huonoilta ja äkkinäisiltä päätöksiltä, kun kassassa on riittävästi liikkumavaraa.

Yrittäjä elää usein niin vahvasti oman työnsä kautta, että laskutus, puhumattakaan muistuttamisesta tai perinnästä, jää usein toiselle sijalle. Ainainen stressi rahojen riittävyydestä tai laskuttamattomuudesta vie valtavasti energiaa ja aikaa. Lopulta se alkaa vaikuttamaan negatiivisesti yrityksen ydin­ osaamiseen, yrittäjän omaan ammattitaitoon.

Haluatko lisätietoa palveluistamme? Ota yhteyttä myynti@brang.fi niin otamme sinuun yhteyttä 48 tunnin sisällä! Löydät myös myynnin yhteystiedot täältä.

 

Tilaa opas

Tilaa oppaamme täyttämällä tietosi oheiseen lomakkeeseen. Saat oppaan latauslinkin sähköpostiisi.

    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.