Tarjoamme modernit laskutus- ja perintä ratkaisut yrityksille

Autamme sinua löytämään yrityksellesi sopivat laskutus- ja perintä ratkaisut. Olemme palvelleet asiakkaita jo usean vuoden kokemuksella ja kehitymme joka päivä. Voit ulkoistaa meille kaikki yrityksesi laskutus– ja perintätoimenpiteet, ilman avausmaksua tai kiinteitä kuluja! Kokonaisvaltainen palvelutarjontamme mahdollistaa sen, että pystyt itse keskittymään omaan ydinliiketoimintaasi. Toimimme aina lain sekä hyvän perintätavan mukaisesti.

Laskutuspalvelu

Me huolehdimme kaikesta laskutukseen liittyvästä aina laskujen lähettämisestä maksuvalvontaan sekä avoimien saatavien siirtämiseen perintään.

Lue lisää

Ilmainen laskutusohjelma – BRANG Online

Laskuttaminen on yrittäjän parasta aikaa! Ota käyttöön ilmainen laskutusohjelma Ilmainen laskutusohjelma on monelle yrittäjälle työkalu, jonka avulla yritys voi siirtyä nykyaikaisen laskuttamisen pariin. BRANG Online on moderni ja monipuolinen myyntilaskutuksen

Lue lisää

Reskontra

Reskontra on vahva osa kaikkia tarjoamiamme palveluja. BRANG vastaa muun muassa suoritusten kirjaamisesta reskontranäkymään.

Lue lisää

Perintä

Autamme loppuasiakkaita maksujen järjestelemisessä sekä tarjoamme tarvittaessa joustoa maksuaikatauluihin. Maksamattoman laskun perintäprosessi alkaa vapaaehtoisella perinnällä.

Lue lisää

Näpistysperintä

Näpistysperintä on tehokas ratkaisu näpistyksiä ja ilkivaltaa vastaan Myymälänäpistyksien perintä on työlästä ja jää kauppiailta usein kiireiden keskellä hoitamatta. Yleinen oletus on, että varkaalta ei kuitenkaan saada mitään takaisin. Kauppiaita

Lue lisää

Maksumuistutus

Jos käy niin, ettei suoritusta ole tehty maksuehtojen mukaisesti, lähetämme maksumuistutuksen automaattisesti 7–14 päivän kuluttua eräpäivästä.

Lue lisää

Kumppanit

Yhdessä eteenpäin Kumppanuuksissa on voimaa! BRANG on solminut useita tärkeitä yhteistyökumppanuuksia toimijoiden kanssa, jotka täydentävät palvelutarjontaamme ja mahdollistavat asiakkaillemme yhdessä BRANGin palveluiden kanssa entistä paremman asiakaskokemuksen. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme

Lue lisää