Tarjoamme modernit laskutus- ja perintä ratkaisut yrityksille

Autamme sinua löytämään yrityksellesi sopivat laskutus- ja perintä ratkaisut. Olemme palvelleet asiakkaita jo usean vuoden kokemuksella ja kehitymme joka päivä. Voit ulkoistaa meille kaikki yrityksesi laskutus– ja perintätoimenpiteet, ilman avausmaksua tai kiinteitä kuluja! Kokonaisvaltainen palvelutarjontamme mahdollistaa sen, että pystyt itse keskittymään omaan ydinliiketoimintaasi. Toimimme aina lain sekä hyvän perintätavan mukaisesti.

Laskutuspalvelu

Me huolehdimme kaikesta laskutukseen liittyvästä aina laskujen lähettämisestä maksuvalvontaan sekä avoimien saatavien siirtämiseen perintään.

Lue lisää

Maksumuistutus

Jos käy niin, ettei suoritusta ole tehty maksuehtojen mukaisesti, lähetämme maksumuistutuksen automaattisesti 7–14 päivän kuluttua eräpäivästä.

Lue lisää

Perintä

Autamme loppuasiakkaita maksujen järjestelemisessä sekä tarjoamme tarvittaessa joustoa maksuaikatauluihin. Maksamattoman laskun perintäprosessi alkaa vapaaehtoisella perinnällä.

Lue lisää

Reskontra

Reskontra on vahva osa kaikkia tarjoamiamme palveluja. BRANG vastaa muun muassa suoritusten kirjaamisesta reskontranäkymään.

Lue lisää

Ilmainen laskutusohjelma – BRANG Online

 Laskuttaminen on yrittäjän parasta aikaa! Ilmainen laskutusohjelma on monelle yrittäjälle työkalu, jonka avulla yritys voi siirtyä nykyaikaisen laskuttamisen pariin. BRANG Online on moderni ja monipuolinen myyntilaskutuksen ohjelma, joka on kehitetty

Lue lisää