Modernit laskutus- ja perintä ratkaisut yrityksille | BRANG Oy

Etsiikö yrityksesi laskutus- tai perintäpalvelua?

Täytä lomakkeen tiedot, niin soitamme!
    Hyväksymällä ehdot, vahvistat että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Tarjoamme modernit laskutus- ja perintä ratkaisut yrityksille

Autamme sinua löytämään yrityksellesi sopivat laskutus- ja perintä ratkaisut. Olemme palvelleet asiakkaita jo usean vuoden kokemuksella ja kehitymme joka päivä. Voit ulkoistaa meille kaikki yrityksesi laskutus– ja perintätoimenpiteet, ilman avausmaksua tai kiinteitä kuluja! Kokonaisvaltainen palvelutarjontamme mahdollistaa sen, että pystyt itse keskittymään omaan ydinliiketoimintaasi. Toimimme aina lain sekä hyvän perintätavan mukaisesti.

Laskutuspalvelu

Me huolehdimme kaikesta laskutukseen liittyvästä aina laskujen lähettämisestä maksuvalvontaan sekä avoimien saatavien siirtämiseen perintään.

Lue lisää

BRANG Online

BRANG Online on vaivaton sekä kustannustehokas ratkaisu yrityksille. Ei kiinteitä kuluja, ei määräaikaa. Käytät palveluamme vain tarpeesi mukaan!

Lue lisää

Reskontra

Reskontra on vahva osa kaikkia tarjoamiamme palveluja. BRANG vastaa muun muassa suoritusten kirjaamisesta reskontranäkymään.

Lue lisää

Perintä

Autamme loppuasiakkaita maksujen järjestelemisessä sekä tarjoamme tarvittaessa joustoa maksuaikatauluihin. Maksamattoman laskun perintäprosessi alkaa vapaaehtoisella perinnällä.

Lue lisää

Näpistysperintä

Näpistysperintä on tehokas ratkaisu näpistyksiä ja ilkivaltaa vastaan, joka soveltuu kaikentyyppisiin myymälöihin ja kauppoihin Myymälänäpistyksien perintä on työlästä ja jää kauppiailta usein kiireiden keskellä hoitamatta. Yleinen oletus on, että varkaalta

Lue lisää

Maksumuistutus

Jos käy niin, ettei suoritusta ole tehty maksuehtojen mukaisesti, lähetämme maksumuistutuksen automaattisesti 7–14 päivän kuluttua eräpäivästä.

Lue lisää

Kumppanit

Luotettavien kumppaneiden kanssa yhteistyö on helppoa Kumppanuuksissa on voimaa! BRANG on solminut useita tärkeitä yhteistyökumppanuuksia toimijoiden kanssa, jotka täydentävät palvelutarjontaamme ja mahdollistavat asiakkaillemme yhdessä BRANGin palveluiden kanssa entistä paremman asiakaskokemuksen.

Lue lisää