BRANG aloittaa yhteistyön ENHANCED Esports -kilpapeliorganisaation kanssa - brang

BRANG on innoissaan lähdössä yhä tiiviimmin mukaan esportsin maailmaan yhdessä ENHANCEDin kanssa. Kevään aikana BRANGilla on ollut oma edustus elektronisen urheilun firmaliigassa (Kanaliiga, www.kanaliiga.fi), jota kautta saatua kokemusta tullaan nyt hyödyntämään uudessa yhteistyökuviossa. Jatkossa BRANG tullaan näkemään ENHANCEDin kanssa alan turnauksissa ja liigoissa.

BRANG näkee esportsin tärkeänä väylänä uusien liiketoiminnallisten mahdollisuuksien kartoittamisessa sekä BRANGin strategian mukaisen teknologisen edelläkävijyyden tukijana. Samalla BRANG saa kontaktipintaa alan toimijoihin sekä tukee uusien aktiviteettien kehittämistä esportsin ympärille.

Lyhyesti ENHANCEDista

ENHANCED on turkulainen kilpapeliorganisaatio, jonka tarkoituksena on toimia kotina harrastepelaajille, jotka haluavat kehittyä esportissa ja kaipaavat tavoitteellista toimintaa eri esports-lajien parissa. ENHANCEDin pelaajat ovat kilpailleet useissa suomalaisissa ja pohjoismaalaisissa liigoissa ja turnauksissa sekä myös USA:n isoissa kansainvälisissä turnauksissa.

Lisätietoa ENHANCEDista: www.enhanced.fi